5 tips voor de perfecte Hollywood Wax

Als je geen doorgewinterde waxer bent. Het zou je vergeven kunnen worden als je eerst aan films en beroemdheden denkt wanneer het woord ‘Hollywood’ wordt genoemd. Om de verwarring nog groter te maken, hebben verschillende salons, spa’s en therapeuten vaak verschillende namen voor dezelfde behandeling. Dus hoe weet u dat uw waxbehoeften niet verloren gaan in de vertaling? Hier zijn onze top 5 tips voor de perfecte Hollywood wax.

Wat is een Hollywood-wax?

Voor het geval je geen idee hebt waar we het over hebben, een Hollywood-wax heeft betrekking op je “badpakgebied”. Maar wat is het verschil met een bikini wax? En wat is dan een Braziliaan? Als je je een beetje overweldigd voelt, maak je geen zorgen… We staan ​​op het punt je precies te vertellen wat een Hollywood-wax is. Wat kunt u verwachten en hoe kunt u zich voorbereiden op uw eigen behandeling.

Een bikini wax verwijdert alleen het haar aan de randen die onder de zijkanten van je ondergoed kunnen uitsteken. Brazilianen variëren in de hoeveelheid haar die ze verwijderen. Over het algemeen laat de therapeut echter een klein stukje haar achter op de voorkant van de schaamstreek, in verschillende vormen (een bliksemschichtvorm is erg populair!). Een Hollywood verwijdert alle haartjes in je bikinilijn – van de voorkant, in het midden en helemaal naar achteren. Je volledig bloot en glad achterlatend. Toptip: dit wordt ook wel een Full Brazilian genoemd.

Wat te verwachten van een Hollywood-waxbehandeling

Het is volkomen normaal om te willen weten waar je aan begint. Want kennis is macht. Voor sommigen is het geruststellend om precies te weten wat ze van een behandeling kunnen verwachten. Om verrassingen en, standaard gênante momenten te voorkomen. De therapeut zal u vragen al uw kleding (inclusief ondergoed) vanaf de taille uit te doen. Evenals om jezelf te bedekken met een handdoek. Daarom moet je erop voorbereid zijn dat iemand die je niet kent je zal zien vanuit hoeken die je zelf waarschijnlijk niet hebt gezien.

U wordt gevraagd om uw benen te buigen, in verschillende posities (soms een beetje ongemakkelijk, maar niets geks) en soms zelfs om op uw knieën te zitten. Het aanbrengen en verwijderen van wax is zoals je gewend bent voor andere delen van je lichaam – film wax of hot/hot wax (afhankelijk van de voorkeur van de therapeut) We raden altijd aan om onze Azulene Film Wax of onze Rose Hot/Hot Wax. Daarna brengt de therapeut een na-waxolie aan om het gebied verder te kalmeren.

Om ervoor te zorgen dat uw behandeling een succes wordt:

1. Kies de juiste therapeut

Gezien de paragraaf die je zojuist hebt gelezen over de ietwat ongemakkelijke posities waarin deze therapeut je zal zien, is het echt de moeite waard om er zeker van te zijn dat je de juiste persoon voor de baan kiest. Het is een goed idee om je zoektocht te beginnen bij salons die alleen waxen – die zouden natuurlijk wat gespecialiseerder zijn. Zelfs dan kan een enkele therapeut verantwoordelijk zijn voor het waxen van de bikinilijn – iemand die nog meer gespecialiseerd is. Zodra u een salon of spa heeft gevonden die u vertrouwt, kunt u deze testen door uw wenkbrauwen en vervolgens, misschien uw benen, te harsen voordat u doorgaat naar uw bikinilijn.

2. Begin niet met een Hollywood

Als het waxen van je ‘privates’ nieuw voor je is, begin dan niet met een Hollywood-wax. Vergemakkelijk je weg in de dingen door te beginnen met een bikini en langzaam te evolueren naar een Braziliaan en dan, uiteindelijk – als je de omvang van de dingen begrijpt – naar een Hollywood. Wees ook voorbereid op enig ongemak wanneer het haar in deze regio voor het eerst begint terug te groeien. Het goede nieuws? Het wordt beter met de tijd. (Maar houd nr. 4 in gedachten.)

3. Geen doe-het-zelf waxen

Strikt genomen is het mogelijk. Maar alleen omdat het mogelijk is, maakt het nog geen goed idee. Er zijn ongeveer een miljoen manieren waarop dit fout kan gaan in de handen van iemand die niet goed is opgeleid, en zelfs de professionals waxen zichzelf niet. Blijf daarom uit de buurt van die doe-het-zelf waxkits die je eerder in de winkel in je hand had. Het. Zullen. Einde. Slecht.

4. Exfoliëren, exfoliëren, exfoliëren

Niemand houdt van ingegroeide haartjes. En niemand wil ze na een wasbeurt in hun onderwereld. Daarom is het, nog meer dan bij andere waxbehandelingen, van vitaal belang om het gebied voor uw behandeling te exfoliëren. Het polijsteffect verwijdert dode huidcellen, waardoor verse, schone cellen eronder zichtbaar worden en dit maakt het gemakkelijker voor het haar om van de huid te komen wanneer wax wordt aangebracht. Dit zorgt ervoor dat het haar niet vast komt te zitten en afbreekt bij de wortel, waardoor de kans op ingegroeide haren sterk wordt verkleind. Hier zijn 5 waxtips om je voor te bereiden op je volgende wax.

5. Laat het groeien

Dit klinkt misschien contra-intuïtief, maar het is is volkomen logisch als je erover nadenkt. Harley Wax-producten kunnen haar verwijderen dat slechts enkele millimeters lang is. Voor de beste, langdurige resultaten moet het haar echter minimaal 5 mm lang zijn voordat u opnieuw harst. Dus als u de regio heeft geschoren, kunt u het beste ruim voor uw behandeldatum stoppen. Boek ook uw tweede behandeling nadat het haar ongeveer dezelfde lengte is teruggegroeid om ervoor te zorgen dat u een deel van het haar niet waxt, zodat de langzamer groeiende haren halverwege uw volgende behandeling weer tevoorschijn komen.

Als er nog zaken zijn waar u niet zeker van bent, is het altijd een goed idee om deze voor de behandeling met de door u gekozen therapeut te bespreken. En onthoud, het is geen schande om te besluiten dat deze behandeling niets voor u is. Doe waar jij je prettig bij voelt. Als je wax-gerelateerde vragen hebt of een verwijzing wilt naar een salon die de beste kwaliteit Harley Wax-producten gebruikt, neem contact op via onze website .

is volkomen logisch als je erover nadenkt. Harley Wax-producten kunnen haar verwijderen dat slechts enkele millimeters lang is. Voor de beste, langdurige resultaten moet het haar minimaal 5 mm lang zijn voordat u opnieuw harst. Dus als u de regio heeft geschoren, kunt u het beste ruim voor uw behandeldatum stoppen. Boek ook een deel van het haar niet waxt, zodat de beginnende haren beginnen te komen.

Als er nog zaken zijn waar u niet zeker van bent, is het altijd een goed idee om deze voor de behandeling met de door u gekozen therapeut te bespreken. En onthoud het is geen schande om te vertrouwelijk dat deze behandeling niets voor u is. Doe waar jij je prettig bij voelt. Als je wax-gerelateerde vragen hebt of een verwijzing wilt naar een salon die de beste kwaliteit Harley Wax-producten gebruikt, neem contact op via onze website .

Winkelwagen
Scroll to Top

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.