over ons

The Wax That Loves Your Skin

DE GESCHIEDENIS VAN HARLEY WAXING

Harley Waxing, bekend en erkend door ontharingstherapeuten als de nummer 1 in het Verenigd Koninkrijk. De fabriek en kantoren bevinden zich op het platteland van Somerset. Meer dan 25 jaren werkt Harley Waxing samen met zijn gekwalificeerde en ervaren team van professionals en met geavanceerde technologie om de beste producten op de markt te leveren. Het heeft momenteel meer dan 30 internationale distributeurs en zal in korte tijd over de hele wereld distribueren, zodat alle ontharingstherapeuten de mogelijkheid hebben om met de beste wax op de ontharingsmarkt te werken. 

WAAROM ZIJN THERAPEUTEN STEEDS TROUWER AAN HARLEY WAXING

Onze producten zijn de beste op de markt. Ons doel is simpel: van waxen een plezierige ervaring maken, geen pijnlijke. We zijn oprecht trots dat we het verschil kunnen maken in hoe mensen zich voelen: zelfverzekerder, meer ontspannen. We verkopen alleen aan getrainde therapeuten en saloneigenaren, dus we weten dat onze producten worden gebruikt door hooggekwalificeerde mensen. 

LATEN WE HET HEBBEN OVER WAXEN

Schoonheidstherapeuten, salon- en spa-eigenaren hebben nu de mogelijkheid om klanten een geavanceerde ontharingsbehandeling aan te bieden die vrijwel pijnloos is, geen huidirritatie veroorzaakt en geen plakkerige resten achterlaat.

Harley Wax biedt een reeks waxen die bij uw spa of salon passen. Al onze producten kunnen online worden gekocht via onze gebruiksvriendelijke website.

Kenmerken van onze producten

korting

We geven korting bij grotere hoeveelheden.

SNEL IN HUIS

Snel in huis met de zending via DHL.

KLANTTEVREDENHEID

Harley Wax is hard op weg het #1 merk voor schoonheidsspecialisten wereldwijd te worden.

Winkelwagen
Scroll to Top

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.