Refund and Returns

Shipping & Returns

Verzenden:

Harley Waxing NL bezorgt uw bestelling door geheel Nederland. Verzending vindt plaats binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van uw betaling, we streven er echter naar om dit binnen 24 uur te doen, mits het artikel in voorraad is. Verzendkosten is afhankelijk van plaats en het gewicht en wordt voor het afrekenen getoond .

Retourneren:
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Als u een zending of product terug stuurt zijn alleen de kosten voor zending van u thuis naar de webwinkel voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 8 Euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Harley Waxing Nederland geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@harleywaxing.nl Wij willen de producten ongebruikt en netjes/ goede staat terug ontvangen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Harley Waxing NL niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap ALTIJD om een traceercode en bewaar deze goed.

Winkelwagen
Scroll to Top

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.