Background Overlay

"Ik gebruik hete wax van Harley Lavender al jaren en ben er helemaal weg van! Het smelt snel bij een lage temperatuur. Ik ben vooral dol op het harsen van het gezicht, omdat het die vervelende vellushaartjes pakt die heel moeilijk te krijgen zijn. Het is zeer snel opgezet en trekt gemakkelijk. Zorg ervoor dat u een goede hoeveelheid druk uitoefent bij het aanbrengen van deze wax.

Ik gebruik Harley Gold strip wax voor benen, rug, armen en borst waxen. Het is een geweldige wax die altijd consistent is, soepel en gelijkmatig verspreidt. Het smelt bij een vrij lage temperatuur en ik vind de kwaliteit en waarde geweldig in vergelijking met de meeste andere merken op de markt. Gebruik zoals altijd voldoende druk op je strips bij het verwijderen van de wax, zodat je geen plakkerige resten achterlaat. Je zult dol zijn op deze wax.

"Ik gebruik al 2 1/2 jaar Harley summer fruits hot wax en gold strip wax in mijn wax salon en ik ben heel blij met de resultaten. Geweldige ontharing en super zacht voor de huid. Ik' Ik heb in mijn carrière veel waxmerken gebruikt en ik ben zo blij dat ik eindelijk Harley heb gevonden!"

"Ik gebruik Harley-producten de laatste twee jaar van mijn tien jaar durende waxcarrière. Ik was echt onder de indruk van hoe gemakkelijk het voor mij was om me aan te passen aan hun producten. Ik ben helemaal weg van de Lavender Film-wax, het is een fantastisch product dat heel snel hardt en geweldig werkt in gevoelige gebieden. Het is niet alleen efficiënt vanuit tactisch oogpunt, maar ook ongelooflijk kosteneffectief. Ik ben ook een trouwe gebruiker van Summer Fruits voor superharde vellusharen en de Gold Strip-wax voor meer oppervlakken zoals rug en benen. Ik ben altijd onder de indruk van de kwaliteit van het product, de service en de snelheid waarmee ik mijn bestellingen ontvang. "

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Winkelwagen
Scroll to Top

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.