KLAAR OM JE HOT/HOT WAX SPEL TE UPGRADEN?

Als je een regelmatige bezoeker van een schoonheidssalon bent, is de kans groot dat je strip- en hete wax bent tegengekomen. Dus na het lezen van dit bericht zal het niet moeilijk voor je zijn om het verschil tussen hen te zien. Als je een professionele waxtherapeut bent, hoeven we je alleen maar te vertellen over Harley Hot/Hard Wax is hoe het gaat je leven zoveel gemakkelijker maken!

Waarom heet het Hot Wax?

Hoewel alle waxen worden verwarmd voordat ze worden aangebracht. Om ze vloeibaar en plakkerig te maken, zodat de haren eraan blijven kleven. Hete was wordt in het algemeen tot een iets hogere temperatuur verhit dan bijvoorbeeld stripwas. Er is geen universele regel, maar over het algemeen wordt hete was verwarmd tot ongeveer 48-50°C, terwijl strip/strip-was wordt verwarmd tot 40-42°C. Het is erg belangrijk dat uw therapeut altijd de temperatuur van de was controleert, zowel op de verwarming als aan de binnenkant van de pols om er zeker van te zijn dat deze niet te heet is. Als u merkt dat de wax tijdens de behandeling onaangenaam warm aanvoelt, moet u dit onmiddellijk aan uw therapeut vertellen.

Welke behandelingen werken goed met Hot Wax?

Er is geen echt goed of fout als het gaat om welke wax voor verschillende behandelingen wordt gebruikt. Het hangt voor een groot deel af van de therapeut – welke wax ze het best zijn opgeleid of het meest ervaren in het gebruik, zal vaak een rol spelen in hun besluitvormingsproces. Omdat stripwax echter sneller aan te brengen en te verwijderen is, wordt het over het algemeen gebruikt voor grotere gebieden zoals armen, benen, ruggen, enz. Hete wax wordt over het algemeen gebruikt voor kleinere en soms meer intieme gebieden zoals een bikiniwax of op de gezicht, zoals het vormgeven van wenkbrauwen, bijvoorbeeld. In sommige opzichten kunnen deze twee waxen bijna worden gezien als samenwerkend om je de meest comfortabele waxervaring te geven.

Welke Harley Hot Wax is de juiste voor uw klant?

 1. Harley Aloe Hot/Hot Wax
  A mooie Micromica vetoplosbare ontharingswas met een parelmoerachtige uitstraling. Dit product kan voorzichtig en zacht worden verwijderd, waardoor de ontharingscapaciteit ongewijzigd blijft.
 2. Harley Chocolade Heet/Hard Wax
  Een nieuwe generatie professionele waxen die Titanium Dioxide bevatten voor een bepaalde zachtheid. Het is soepel aan te brengen en geschikt voor gebruik op de gevoelige huid en gevoelige gebieden.
 3. Harley Lavendel Heet/Hard Wax
  Bij correct gebruik verwijdert de Harley Lavender Hot Wax haartjes van slechts 1 mm op de meest hardnekkige en gevoelige gebieden.
 4. Harley Rose Heet/Hard Wax
  Verminderde hechting van de wax aan de huid zorgt voor een zachte en zachte trek- uit stripverwijdering. Aanbevolen voor alle gevallen waarin de huid uitgedroogd, droog en bijzonder gevoelig is.
 5. Harley Zomerfruit Heet/Hard Wax
  Kwaliteitsingrediënten en essentiële oliën gecombineerd met een lage smelttemperatuur het comfort van de klant zal garanderen. Bij correct gebruik verwijdert deze wax haartjes van slechts 1 mm op de meest hardnekkige en gevoelige plekken.

Een woord van een tevreden klant van Harley Wax

“We hebben onlangs geïnvesteerd in Harley Wax en het heeft ons ontharingssysteem voor salons veranderd. We zijn dol op de producten – zowel hot/hard als strip/strip wax. De cliënten hebben allemaal gemerkt hoeveel comfortabeler de waxbehandeling is; ze zeiden zelfs ‘het is pijnvrij’. De kamers zijn gevuld met de heerlijke Harley Wax-aroma’s en we zijn zo blij om je wax te gebruiken. Ik kijk ernaar uit om mijn volgende batch te bestellen”, schrijft Sara Cheeney, eigenaar van een Pure Perfection-salon.

Wat is de reden voor de populariteit van Harley Hot Wax?

Harley Hot Wax spreekt voor zich. Nadat therapeuten ons product hebben geproefd, volgt kort daarna een bestelling. De reden? Er is geen vergelijking in kwaliteit. We gebruiken alleen de beste ingrediënten en het verschil tussen onze hot/hot wax en die van andere fabrikanten wordt heel snel duidelijk. De vijf heerlijke geuren waarin onze wax wordt geleverd, zijn ook ongelooflijk populair en therapeuten wisselen de geuren graag uit om bij de seizoenen te passen. We vinden dat Harley Chocolate Hot Wax een populaire keuze is in de winter, terwijl Harley Summer Fruits Hot Wax een absolute must-have is in de zomer.maanden rollen rond. En aangezien deze wassen allemaal de lucht vullen met hun prachtige aroma’s wanneer ze worden verwarmd, verdubbelen ze als aromatherapie voor uw klanten. Hoe is dat voor een extra bonus!

Bemachtig Harley Hot Wax

Wilt u Harley Hot Wax uitproberen of op voorraad hebben in uw salon? U zult versteld staan hoe gemakkelijk we dit voor elkaar kunnen krijgen! Neem contact op via onze website of stuur een e-mail naar info@harleywaxing.co.uk om de bal vandaag aan het rollen te krijgen.

Winkelwagen
Scroll to Top

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.