We zijn altijd trots om onze klanten te horen zeggen dat ze loyale Harley-fans zijn en niet zouden overwegen om over te stappen! We zijn er vast van overtuigd dat Harley Wax een superieur product is op de waxmarkt. Als je een opfrissing nodig hebt over de redenen om voor Harley Wax te kiezen, of als je hulp nodig hebt bij het overtuigen van je salon om de verandering aan te brengen, dan hebben we je gedekt.

1. Hogere winstmarges en echte kostenbesparingen

We weten dat de winstmarges nu, meer dan ooit, in de hele sector onder druk staan. Omdat salons proberen de kosten van verloren zaken terug te verdienen, is er geen ruimte voor verspilling of fouten. Met Harley Waxing garanderen we dat je precies krijgt wat we altijd beloven: een kosteneffectief product waarmee je je bedrijf kunt laten groeien. Investeren in kwaliteitswax is een trefzekere manier voor salonsucces. Uw klanten zullen daarom dol zijn op de resultaten, waardoor de loyaliteit en mond-tot-mondreclame toenemen.

Onze unieke filmwax biedt echt waar voor uw geld – u hoeft slechts een zeer dunne laag aan te brengen, wat betekent dat therapeuten slechts 50% van de hoeveelheid filmwaxproduct nodig hebben in vergelijking met dezelfde hoeveelheid hete wasbehandelingen.

2. Snel smelten en aanbrengen

Al onze hard/hot, strip wax en film waxen zijn ontworpen door therapeuten , voor therapeuten. We weten dat je wax wilt die gelijkmatig en snel smelt, zonder gedoe of rommel. Toepassing moet gemakkelijk en soepel zijn. Onze filmwax kan in een ultradun laagje worden aangebracht; onze harde/hete wax en strip wax kunnen beide 2-3 keer opnieuw op hetzelfde gebied worden aangebracht. U kunt gratis monsters van al onze waxen bestellen, om zelf te zien wat een genot ze zijn om te gebruiken – vooral met hun heerlijke geuren!

3. Betrouwbare, superieure resultaten

Ten derde hebben onze klanten betrouwbaarheid nodig. De producten moeten keer op keer perfect presteren. We zijn er trots op een reeks waxen aan te bieden die bij elke behandeling dezelfde uitstekende resultaten opleveren.

Het doel van Harley Waxing is duidelijk: we willen van waxen een plezierige ervaring maken, geen pijnlijke. Onze klanten willen uitzonderlijke behandelingen bieden, geen gemiste haren achterlaten, zelfs bij de kortste groei en irritatie en ingegroeide haartjes voorkomen. Salonklanten houden van wat ze zien en vertellen het aan hun vrienden!

4. Een op maat gemaakte reeks aanvullende waxproducten

We begrijpen hoe we de allerbeste resultaten uit onze producten kunnen halen en we houden het niet geheim! Wij kunnen u begeleiden bij de perfecte pre- en post-wax reinigingsmiddelen, oliën en gels voor elk verschillend type wax. In feite staat het allemaal voor u beschreven op de productpagina’s van onze website. We hebben ons eigen complementaire assortiment ontworpen om ervoor te zorgen dat uw klant het maximale uit hun behandeling haalt en als resultaat, met een minimum aan ongemak.

5. De verwachtingen van de klant overtreffen

Merkloyaliteit en enthousiaste therapeuten over de hele wereld zijn de sleutels tot ons succes. De fantastische resultaten die worden behaald door therapeuten die Harley Wax gebruiken, worden daarom op grote schaal gedeeld op sociale media, wat elke week nieuwe klanten oplevert (voor Harley en voor uw salon!). Naast het bieden van betrouwbare kwaliteit en uitstekende klantenservice, begrijpen we de branche en werken we hard om te innoveren om nieuwe en opwindende producten in het assortiment te brengen. Met Harley Waxing is je salon altijd uitgerust met de producten om je concurrenten voor te blijven.

6. Gerespecteerd internationaal merk

Kwaliteit is de eerste prioriteit voor ons in het VK geproduceerde waxing-assortiment. We werken al sinds het begin van Harley Waxing met dezelfde producenten: samen focussen we op kwaliteit in elke fase van sourcing tot levering. We zijn een extreem trots Brits bedrijf en we hebben een fantastisch netwerk van distributeurs over de hele wereld, die helpen om die superieure Harley-ervaring te verspreiden. Al meer dan twee decennia is Harley Waxing een familiebedrijf met wereldwijde ambities en we zijn verheugd dat we klanten hebben die al het hele traject bij ons zijn!

7. Uitstekende klantenservice en levertijden

Ten slotte kost het runnen van een salon toewijding en eindeloze energie. Soms moet u inspelen op een veranderende vraag – of iets corrigeren wanneer u een bestelling vergeet te plaatsen! Het gebeurt. De leden van onze klantenservice zijn deskundig en toegewijd om u de juiste producten te bezorgen wanneer u ze nodig heeft. Als u vragen heeft over het beste productassortiment voor uw behoeften, zijn we trots op het bieden van duidelijk en praktisch advies.

We weten dat onze klanten dol zijn op onze producten, omdat ze steeds weer terugkomen! We zijn er trots op dat we in het VK zijn gemaakt, met een niet-aflatende focus op kwaliteitsproducten en uitstekende service. Sterker nog, door ons assortiment en onze kennis onderscheiden wij ons van de rest. Als je vragen hebt over het bereiken van het meest vloeiende resultaat bij elke behandeling, neem dan contact op

Winkelwagen
Scroll to Top

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.