5 ONGEWONE VRAGEN VAN BRAZILIAANSE WAx BEANTWOORD

Als je dit leest, betekent dit dat je inmiddels weet dat een Brazilian in deze context niet verwijst naar een cocktail of een dansbeweging. Dat betekent dat we enkele preliminaire vragen over ‘waar’ en ‘hoe’ kunnen overslaan en meteen aan de slag gaan met waxen. We gaan vijf Brazilian Wax-vragen bespreken. Waxklanten voelen zich een beetje verlegen om aan hun therapeuten te stellen. Uit angst om er als een amateur uit te zien.

Laten we hier even bij stilstaan… Wees nooit te bang of beschaamd om vragen te stellen over uw behandeling of hoe deze uw lichaam beïnvloedt. Als je bang bent of niet weet wat je kunt verwachten. Het kan het hele proces een stuk pijnlijker en ongemakkelijker maken dan nodig is, en dat wil niemand! Dus als je na het lezen nog meer vragen hebt die je hebt achtergehouden. We beantwoorden ze graag. Laat hieronder een reactie achter.

Wat is het verschil tussen bikini wax, volledige bikini en een Brazilian wax?

Niemand wil eruit zien (of voelen) alsof hij de enige is die het ‘lingo’ niet kent. Maar net als bij elk beroep dat niet het jouwe is. Er zullen een paar dingen zijn die niet duidelijk zijn voor degenen die er niet in zijn opgeleid. Dus ontspan, niemand zal minder van je denken omdat je het verschil vraagt ​​tussen waxbehandelingen. Uw therapeut zal u graag uitleggen wat elk inhoudt, zodat u veilig degene kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past. Maar in de tussentijd is hier een kort overzicht:

  • Bikinilijn: deze behandeling kan worden gezien als een zeer eenvoudige huishoudelijke verzorging. Het haar van de zijkanten en over de bovenkant van je bikinilijn/pantylijn wordt verwijderd.
    Belangrijk: Deze waxbehandeling behandelt alleen het frontale gebied.
  • Bikini Full: vergelijkbaar met de basisbehandeling voor de bikinilijn. Hiermee kunt u beslissen hoeveel van het haar in het frontale gebied u wilt verwijderen. Je kunt er zelfs voor kiezen om het landschap vorm te geven. Zoals een beetje – een driehoek, ‘landingsbaan’ of zelfs helemaal kaal – het is 100% jouw beslissing.
  • Brazilian: Laten we tot het uiterste gaan… De Brazilian houdt zich bezig met de achterkant, naast de regio’s die worden bedekt door de Full Bikini. Met deze behandeling voelt u zich overal zijdezacht.

Zullen een paar cocktails tijdens de lunch de ervaring minder pijnlijk maken?

Zelfs de meest ervaren waxklanten willen soms de pijn van het laten doen van een Brazilian wax wegnemen. Maar hoe verleidelijk het ook klinkt, alcohol drinken voor een wax is contraproductief. Zowel alcohol als cafeïne zorgen ervoor dat je poriën strakker worden en dit kan het proces zelfs pijnlijker maken – dat wil niemand! Bewaar de drankjes liever voor achteraf (wanneer je kunt vieren dat het voorbij is) en laat 30 minuten voor je behandeling twee aspirines ploffen om de scherpe kantjes eraf te halen.

Hoe lang duurt het voordat ik met mijn nieuwe bikini kan pronken en een kleurtje kan krijgen?

Niemand krijgt een Brazilian gedaan zodat ze hem onder lagen en lagen kleding kunnen verbergen – wij snappen het! Maar een vers gewaxte huid is iets gevoeliger dan voor een waxbehandeling en het is echt de moeite waard om 24 tot 48 uur na de behandeling met bruinen te wachten. Onverantwoorde blootstelling aan de zon kunnen we niet goedkeuren (naast het risico op kanker bevordert het immers ook vroegtijdige veroudering), dus we raden je aan om je hele lichaam zonnebrandcrème te blijven gebruiken, met (in eerste instantie) speciale aandacht voor het gewaxte gebied.

Moet ik het ‘intiem’ worden uitstellen na het ondergaan van een Brazilian wax?

Dit kan een van die vragen zijn die u ongemakkelijk vindt om aan uw therapeut te stellen, en we begrijpen waarom. Maar daarom zijn we hier! We raden aan om na een Brazilian wax 24-48 uur te wachten voordat je intiem wordt. Aangezien een kwetsbaar deel van uw huid zojuist is blootgesteld aan iets ongewoons, is het een goed idee om het een kans te geven om te herstellen. Je zou kunnen voelen dat te veel ‘aandacht’ voor deze regio te snel na een wax niet zo plezierig is als het normaal zou zijn. Ook is het verstandig om de haarzakjes de kans te geven tot rust te komen en goed te sluiten om blootstelling aan bacteriën te voorkomen. Dit voorkomt verdere irritatie in de omgeving.

Toptip: we raden u aan Harley’s Azulene film wax of een van onze superieure kwaliteit hot harsen aan uw therapeut, aangezien deze harsen speciaal zijn ontworpen om u zowel de meest comfortabele ervaring als de beste resultaten te geven bij het harsen van intieme delen.

Kan ik nog een Brazilian wax doen als ik zwanger ben?

Er is geen reden waarom je geen Brazilian wax kunt laten doen tijdens de zwangerschap. Dat gezegd hebbende, het uitvoeren van de behandeling is misschien niet zo eenvoudig als voorheen. Laten we eerst een populaire misvatting over harsen tijdens de zwangerschap aanpakken. Er is geen bewijs om beweringen te ondersteunen dat waxen in uw lagere regio’s arbeid kan veroorzaken.

Winkelwagen
Scroll to Top

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.